Samarbeta med oss

Med Alleoz koncept är alla vinnare!

Ni kliniker och salonger får ökad synlighet online, tillgång till marknadsföringsstöd, hjälp med rådgivande försäljning och andra utbildningar som gör verksamheten både roligare och mer lönsam.

Våra stilrena produktdisplayer, broschyrer och anpassningsbara affischer gör det enkelt att informera era kunder om MDH Skin, allt detta kostnadsfritt såklart.

Våra unika QR-koder underlättar återkommande köp och ger en sömlös köpupplevelse för både nya och återkommande kunder.

Som Alleoz-partner behöver ni inte oroa er för att tappa kunder till andra webbutiker, med ensamrätt i hela EU för MDH Skin kan vi arbeta fritt enligt vår unika affärsidé som hindrar detta.

Tillsammans hjälper vi kunderna att enkelt få den bästa hjälpen med sin hudvård både på kliniken och hemma.

En viktig del för oss är att ni alltid får er del i försäljningen på alleoz.com.

Bli en del av vår vinnande gemenskap nu!

Vad kan du förvänta dig i samarbetet med Alleoz

Få större synlighet online

Du får kostnadsfri marknadsföring av din klinik på Alleoz.com. Vi sammanför er klinik med slutkunden och anser att bästa resultat uppnås genom en kombination av professionella behandlingar hos er och daglig hudvård hemma.

Vi tillhandahåller digitalt marknadsföringsmaterial, inklusive sociala medier och filmer/presentationer för väntrum och hemsidor. På Alleoz lägger vi stor vikt vid riktad marknadsföring för att nå ut till era framtida kunder.

Hjälp med genomtänkt marknadsföring på din klinik
 • Vi erbjuder stilrena produktdisplayer i olika modeller som är designade för att passa perfekt in i er befintliga klinikmiljö.
 • För att underlätta för er att informera era kunder om produkterna, tillhandahåller vi också broschyrer med tydliga beskrivningar av produkterna och hur de bäst används.
 • Vi erbjuder även snygga och anpassningsbara affischer som kan anpassas efter era önskemål och klinikmiljö.
 • För att ytterligare underlätta för era kunder tillhandahåller vi också unika QR-koder att klistra på produkterna. Genom att skanna dessa med telefonen dirigeras kunderna direkt till er egen kliniksida på Alleoz.com. Vi vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt för våra viktiga kunder.
 • Vi tar löpande emot synpunkter och önskemål från våra partners för att utveckla den bästa marknadsföringen till er klinik.
 • Vårt mål är att ge er allt material ni behöver för att ta hand om era kunder på bästa möjliga sätt.
Vi hjälper er att generera återkommande kunder
 • QR-koderna underlättar återköp av produkter när de tar slut, direkt från er sida på alleoz.com
 • Vårt mål är att göra det enkelt för kunderna att använda våra produkter och dra nytta av deras fördelar
 • Vi strävar efter att erbjuda en sömlös och bekväm köpupplevelse för kunderna, från produktinformation till köp och återköp.
 • Vi vill ge våra viktiga gemensamma slutkunder de bästa förutsättningarna för att återvända gång på gång till utmärkta produkter, ännu bättre produktsupport och fantastiska behandlingar – allt detta hos er på kliniken och vid behov online via alleoz.com.
Affärsutveckling
 • Vi erbjuder gratis webutbildningar för MDH Skin produkter, företagande, försäljning och marknadsföring.
 • Vi går  löpande ut med bra erbjudanden på seminarier och kurser.
Öka omförsäljning och antalet besök till er kliniks hemsida

När en slutkund skannar en QR-kod på en MDH-Skin-produkt eller väljer er klinik vid köp av produkterna, så marknadsförs er klinik automatiskt för slutkunden på alleoz.com. Ni har möjlighet att påverka hur er klinik marknadsförs genom att diskutera det vid upplägg av partnerskapet.

Slippa oro över att dina produkter hamnar hos de stora prispressarna på nätet

Som Alleoz-partner behöver du inte känna oro över att tappa dina kunder till andra webbutiker. Med ensamrätt i hela EU för MDH Skin möjliggör det för oss att arbeta fritt enligt vår unika affärsidé. Tillsammans med våra kliniker hjälper vi kunderna att på ett enkelt sätt få hjälp med sin hudvård både på kliniken och hemma.

Från klinik till nätet. Köptrenden vi alla ser är här för att stanna.

De flesta tillverkare av hudvårdsprodukter idag vill sälja i stora volymer, vilket inte är konstigt.

Ett sätt att uppnå detta är att släppa sina produkter fritt på marknaden, vilket gör att en allt större andel av försäljningen sker med pressade storvolymspriser online hos de stora onlinebutikerna.

Dessutom finns det en ökande köptrend där produktförsäljningen till stor del flyttat ut online och med stor sannolikhet kommer det att fortsätta så.

Vi på Alleoz vill erbjuda det bästa av två världar tillsammans med våra klinikpartners. Vi vill ge våra slutkunder möjlighet att beställa produkter när det passar dem samtidigt som de får tillgång till unika produkter och tjänster som endast erbjuds hos er på klinikerna.

Som Alleoz-partner behöver du inte oroa dig för att dina kunder köper produkter från andra onlinebutiker. För att upprätthålla hög service- och kvalitetsnivå säljs MDH Skin-produkter endast från estetiska kliniker, hudvårdssalonger och på alleoz.com.

Vi är säkra på att med vår höga kvalitet på MDH Skins produkter och er höga kunskap och goda service kommer vi att behålla våra nöjda kunder på lång sikt.

Vi på Alleoz har en strikt policy att all försäljning som sker på alleoz.com ska generera en provision till våra klinikpartners och bidra till att ingen förlorar intäkter på grund av att en del av försäljningen flyttas online.

Tillsammans kan vi erbjuda toppservice till våra gemensamma kunder.

Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi mer och hur du enkelt och snabbt kommer igång tillsammans med oss på Alleoz. Vi återkommer till dig inom 48tim. Oftast snabbare än så.