Kontakta oss

Alleoz Aesthetics AB Stockholm, Sweden

Har du frågor om en produkt?
Kontakta din klinik under Välj klinik

Är du klinik? Samarbeta med oss

 

Använd formuläret nedan.
Vi svarar inom 24 timmar på vardagar
(oftast snabbare än så!)

Din lösning för optimal hudvård

  • En enkel helhetslösning för optimal hudvård
  • Rengöring baserad på AHA och BHA syror för att milt ta bort döda hudceller
  • Fuktkräm som främjar en långsiktigt mjukgörande effekt
  • Stimulerar kollagenproduktionen
  • Bidrar till en ungdomligare hud

Faq

Om jag rekommenderar produkterna till vänner och de också genomför ett köp. Har ni som många andra något rekommendationsprogram? Ja det har vi.

Vårt rekommendationsprogram fungerar så här:

Om du tidigare har köpt produkter på alleoz.com och sedan tipsar en vän som också gör ett köp på alleoz.com, belönas ni båda med varsin biobiljett som skickas till er via e-post. Detta gäller endast om din vän inte har gjort några tidigare beställningar på alleoz.com. (Första gångs köpare)

Det går att upprepa detta obegränsade antal gånger för att få flera biobiljetter vid varje rekommendation till ny vän.

Efter att din vän har genomfört sitt förstagångsköp, fyller hen i det enkla formuläret så att vi vet vart biobiljetterna ska skickas. Mer detaljerad information finns i formuläret.

Till formuläret
Hur gör jag om jag inte är nöjd med produkterna och vill nyttja ”14 dagars prova-på tid”?

Om du valde en klinik när du köpte MDH Skin-produkter för första gången, har du möjlighet att testa produkterna hemma i 14 dagar.

 

Om du upplever att produkterna inte passar dig, ska du kontakta den klinik du valde vid köpet för att få råd och hjälp om hur produkterna ska användas på bästa sätt och för att förklara effekterna du upplever.

 

Om du fortfarande inte är nöjd, lämnar du tillbaka produkterna till kliniken och får en återbetalning.

 

Återbetalningen kommer att göras via Klarna, som du använde för att betala vid köpet. Det kan ta upp till 7 dagar innan pengarna återbetalas till dig via Klarna.

Hur gör jag om jag fått produkter som blivit transportskadade?

Via kontaktformuläret på sidan ”Kontakta oss” beskriver du på vilket sätt produkterna har blivit transportskadade. När vi har fått in informationen gör vi en bedömning av ärendet, och om reklamationen godkänns, skickar vi nya produkter för de som är skadade. Du kommer att dirigeras vidare till sidan ”Kontakta oss” med hjälp av knappen nedan.

 

Kontaktformulär

 

Vem kontaktar jag vid frågor om produkterna ?

Om det gäller frågor om användandet av dina produkter, kontakta den klinik du valt att ha kontakt med vid ditt köp så hjälper de dig. Du hittar alla kliniker under knappen ”Välj Klinik” längst upp på sidan.

Läs fler FAQ